De ondernemer en zijn onderneming zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens deze masterclass gaat Harrie-Jan van Nunen MFP van De Financiële Makelaar in op advieskansen aan ondernemers.

23 maart, 11.00 uur

Mede door corona hebben ondernemers meer dan ooit de behoefte aan een adviseur die hen helpt bij al zijn financiële vraagstukken. Voor privé-woonhuisfinanciering, maar ook voor verschillende bedrijfsfinancieringen of coronahulp.

Harrie-Jan van Nunen heeft dit keer een webinar met als thema ‘Juist nu heeft de ondernemer behoefte aan jouw advies’. Hij belicht alle kanten en geeft oplossingen hoe hier succesvol mee om te gaan. Zorg dat je als partner alles onder één dak kan adviseren.

Wilt u deze masterclass niet missen? Schrijf u dan gratis in.

Spreker

Masterclass: Juist nu heeft de ondernemer behoefte aan jouw advies!Harrie-Jan van Nunen MFP
Directeur De Financiële Makelaar

Harrie-Jan van Nunen MFP is directeur van VCN HypotheekService, bekend van de formules De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en Kredietpunt Nederland.

Hij verzorgt regelmatig workshops over hypotheekgerelateerde onderwerpen en schrijft veel artikelen in vakbladen als Erkend, Vakblad Financiële Planning en De Hypotheekadviseur. Met name de praktische toepasbaarheid van zijn bijdragen wordt hoog gewaardeerd door toehoorders/lezers.