In de zesdelige webinarserie ‘Breingeheimen in sales’ gaat beïnvloedingsexpert Marcel Bos alles vertellen over de geheimen van het klantenbrein. Tijdens de HypoVak Kennis Update kunt u exclusief de eerste aflevering bekijken: hoe klanten keuzes maken en hoe u die kunt beïnvloeden.

29 juni, 11.00 uur

Het menselijk brein herbergt diverse geheimen. Met behulp van de laatste technieken zijn neurowetenschappers in staat om real-time in het brein te kijken. Dit geeft verrassende inzichten in hoe het menselijk brein daadwerkelijk werkt. We weten nu hoe gemakkelijk het brein zich dagelijks in de maling laat nemen en hoe je daar bij het maken van keuzes optimaal gebruik van kunt maken.

Op basis van ruim vijf jaar onderzoek en in samenwerking met ruim zestig wetenschappers hebben Marcel Bos en Eddie Tjon Fo het boek ‘Why of Everything’ geschreven. Na publicatie op Amazon stond het binnen 1 week op de nummer 1 positie. Op 29 juni geeft Marcel Bos ons een verrassende kijk in de werking van het brein en leert ons door middel van praktische tips en voorbeelden hoe je op eenvoudige wijze deze kennis meteen kunt toepassen.

Deze eerste sessie heeft als titel: De geheimen van het brein, hoe klanten keuzes maken en hoe je die kunt beïnvloeden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wie is de baas in het brein?;
  • Hoe komt het brein tot een keuze;
  • De wet van oprechtheid;
  • Drie tips hoe je de keuze van een klant positief kunt beïnvloeden;

Breingeheimen in sales

Bovengenoemd webinar is de eerste aflevering van de nieuwe zesdelige webinarserie ‘Breingeheimen in sales (verhoog op basis van breinkennis de conversiegraad van een oriënterend gesprek naar een opdracht)’. Als deelnemer aan de HypoVak Kennis Update krijgt u bij uw inschrijving de mogelijkheid om u gratis in te laten schrijven voor de overige vijf delen van de serie. U wordt dan via de mail op de hoogte gehouden van de overige uitzendingen.

Wilt u deze masterclass niet missen? Schrijf u dan gratis in.

Deze webinarserie wordt mogelijk gemaakt door: Nationale Waarborg & Hypotheek Business Club

Hoe klanten keuzes maken en hoe je die kunt beïnvloedenMarcel Bos
Eigenaar SparkWise

Marcel Bos helpt mensen en bedrijven te begrijpen hoe het brein werkt en hoe je de hersenwetten in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Hij is medeauteur van de bestseller ‘Why of Everything’ en geeft diverse lezingen, master classes en opleidingen.