De actualiteiten in de financiële wereld volgen elkaar in rap tempo op en maatschappelijke opvattingen veranderen. Dit heeft grote invloed op jouw werk als hypotheekadviseur. Tijdens deze masterclass bespreekt Rob Timmermans (Impact Groep) daarom een aantal van deze ontwikkelingen.

29 juni, 12.30 uur

Zo heeft de coronacrisis grote gevolgen voor de wereld van geld, economie en financiën. Maar ook het woningtekort en de snel stijgende huizenprijzen hebben direct invloed op de ontwikkelingen in de woningmarkt en het hypotheekadvies.

Deze en andere actuele zaken hebben grote invloed op jouw werk als hypotheekadviseur. Je moet dus goed op de hoogte blijven van de belangrijkste actualiteiten. Deze hebben een grote impact op jouw adviespraktijk nu en in de toekomst.

Tijdens dit webinar bespreekt Rob Timmermans een aantal van deze ontwikkelingen:

  • Demografische veranderingen en de invloed op de woningmarkt;
  • Overwaardehypotheken;
  • Gevolgen van de voortdurend lage rente;
  • Is een hypotheek in box 3 een slecht advies?;
  • Overheidsmaatregelen ten gevolge van corona;
  • Huizenprijzen blijven records breken. Waar stopt het…?;
  • De startersvrijstelling voor de overdrachtsbelasting.

Wilt u deze masterclass niet missen? Schrijf u dan gratis in.

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door: Centraal Beheer, Woonfonds, Syntrus Achmea en Attens

Rob TimmermansRob Timmermans
Directeur Impact Groep

Rob Timmermans heeft ruim dertig jaar (praktijk-) ervaring in de financiële branche. De kracht van Timmermans is het begrijpelijk maken van complexe materie en de praktijkgerichte toepassingen van de wet- en regelgeving.

De Impact Groep bestaat uit de opleidingstak (Impact Opleidingen & Training), het exameninstituut (Impact Examens) en het kenniscentrum (Impact Kennis).