‘Duurzaam naar een topadvies’ is dit jaar het thema van HypoVak. Hét hypotheekevent vindt plaats op donderdag 4 november 2021 en wordt gehouden op een nieuwe en volledig energieneutrale locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het kan weer: fysiek netwerken en kennisdelen met vele branchegenoten!

In een duurzaam hypotheekadvies vormt de woningfinanciering het startpunt van een langdurige klantrelatie. Nu is de woningfinanciering nog te vaak het startpunt én het eindpunt van de klantrelatie.

Tijdens HypoVak krijgt u op het plenaire podium en in de diverse masterclasses praktische handvatten aangereikt om te komen tot een duurzaam topadvies. Aan bod komen kennisthema’s zoals actief klantbeheer, life events, duurzaam wonen, productontwikkeling, automatisering en fiscaliteit.

Beslis mee over het programma

HypoVak wil de hypotheekprofessional direct antwoord geven op vragen die de volgende dag in de praktijk gebracht kunnen worden en onmiddellijk verbeteringen bewerkstelligen. Aan de hand van het thema ‘Duurzaam naar een topadvies’ wordt in de komende maanden het programma ingevuld en bekendgemaakt.

Hoe dit programma er precies uit komt te zien, daarover kunt u zelf meebeslissen. Voor welke spreker komt u naar HypoVak? Welke onderwerpen spreken u het meest aan? Mail uw voorkeuren, vragen en opmerkingen naar infinance@3xi.nl en bepaal mede het programma van HypoVak 2021.

Energreneutrale locatie

Midden Nederland is het eerste energieneutrale evenementencomplex van Nederland. De locatie aan de A1/A30 is energieneutraal, onder andere dankzij warmte-koudeopslag en 1.650 zonnepanelen op het dak. Bij de bouw zijn duurzame materialen en zeer goede isolatie gebruikt. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

Dankzij de warmte- en koudeopslag kan de warmte van de zomer worden gebruikt om het pand ’s winters te verwarmen, en de winterkou houdt het pand koel in de zomer. De aangebrachte zonnepanelen leveren stroom op die vergelijkbaar is met de energiebehoefte van 33 huishoudens. Vanzelfsprekend is het parkeerterrein voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s.