Tijdens deze masterclass geeft Rob Timmermans (Impact Groep) uitleg over de werking van het nieuwe adviessoftwarepakket DocDigi.

23 maart, 09.30 uur

In DocDigi wordt de klant meegenomen door een adviesstraat, waarin een goede uitgebreide inventarisatie en klantprofiel de basis vormen voor een optimaal hypotheekadvies. In DocDigi wordt een passend advies samengesteld op basis van het besteedbaar inkomen.

DocDigi geeft de adviesmogelijkheden aan, rekening houdend met de partnerrelatie en het vormt automatisch de optimale hypotheekconstructie vanuit de eigenwoningverledens. Aan het einde van het adviesproces wordt met één druk op de knop het adviesrapport samengesteld.

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door: DocDigi.

Wilt u deze masterclass niet missen? Schrijf u dan gratis in.

Spreker

DocDigi, de nieuwe generatie adviessoftwareRob Timmermans
Directeur Impact Groep

Impact Groep bestaat uit de opleidingstak (Impact Opleidingen & Training), het exameninstituut (Impact Examens) en het kenniscentrum (Impact Kennis).

Rob Timmermans heeft ruim 30 jaar (praktijk) ervaring in de financiële branche. De kracht van Timmermans is het begrijpelijk maken van complexe materie en de praktijkgerichte toepassingen van de wet- en regelgeving.