REVIEWS

  • Weer met veel genoegen gekeken naar de Hypo­vak Kennis Update. Er zijn altijd weer een aantal interessante punten om mee te nemen naar de praktijk. Dank voor de bruikbare informatie.
  • Actuele thema’s, praktische handvatten voor direct alledaags gebruik – inclusief trends en korte termijn ontwikkelingen/geen theoretische vergezichten, goed gescripte presentaties en bovenal de chat had real time ongecensureerde antwoorden op vragen van professioneel kri­tische deelnemers. De nieuwe standaard voor kennis updates! Op deze online manier past het ook nog eens prima in de agenda
  • Goede manier om online kennis op te doen. In een korte tijd zonder reistijd. Heel efficient. Bedankt ! Ik doe zeker de volgende editie weer mee
  • Met plezier deelgenomen aan de webinars van Hypovak Kennis update. Zoals we inmiddels gewent zijn waren het weer zeer goede sprekers. Ik heb in een korte tijd weer veel relevante infor­matie ontvangen en van sommige zaken weer een verfrissende update van kennis die een beetje was weggezakt. Perfect gedaan ik hou wel van dit soort online bijeenkomsten. Geen reistijd een veel kennis te delen. Ga zo door ook na de corona.
  • Met HypoVak hou je je kennis meer dan up to date. Duidelijke en interessante webinars die ook voor naslag erg goed zijn!