Eigenaar
SparkWise

Biografie

Het menselijk brein heeft veel geheimen. Met behulp van de nieuwste technieken zijn neurowetenschappers en DNA-specialisten instaat om real-time in het brein te kijken. Dat levert bijzondere inzichten op over hoe het menselijk brein werkt èn behandeld wil worden. Deze biologische eisen van het brein zijn vastgelegd in hersenwetten.

Vanuit de maatschappij worden ongemerkt eisen aan je opgelegd die niet stroken met de biologische werking van je brein. Het automatische gevolg is een breinspagaat, wat uiteindelijk disbalans tot gevolg heeft.

Ik help mensen en bedrijven te begrijpen hoe het brein werkt en hoe je de hersenwetten in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Ik ben medeauteur van de bestseller Why of Everything en geef diverse lezingen, master classes en opleidingen.

Online masterclass | 11.00 uur

Breingeheimen in sales (verhoog op basis van breinkennis de conversiegraad van een oriënterend gesprek naar een opdracht)

In deze 6 delige webinarserie gaat Marcel Bos alles vertellen over Breingeheimen in sales.

Het menselijk brein herbergt diverse geheimen. Met behulp van de laatste technieken zijn neurowetenschappers in staat om real-time in het brein te kijken. Dit geeft verrassende inzichten in hoe het menselijk brein daadwerkelijk werkt. We weten nu hoe gemakkelijk het brein zich dagelijks in de maling laat nemen en hoe je daar bij het maken van keuzes optimaal gebruik van kunt maken.

Op basis van ruim 5 jaar onderzoek en in samenwerking met ruim 6o wetenschappers hebben Marcel Bos en Eddie Tjon Fo het boek “Why of Everything” geschreven. Na publicatie op Amazon stond het binnen 1 week op de nummer 1 positie! Op 23 maart geeft Marcel Bos ons een verrassende kijk in de werking van het brein en leert ons d.m.v. praktische tips en voorbeelden hoe je op eenvoudige wijze deze kennis meteen kunt toepassen!

Tijdens de HypoVak Kennis Update wordt de eerste sessie gegeven. Deze sessie gaat over het volgende:

De geheimen van het brein, hoe klanten keuzes maken en hoe je die kunt beïnvloeden.

– Wie is de baas in het brein?
– Hoe komt het brein tot een keuze
– De wet van oprechtheid
– Drie tips hoe je de keuze van een klant positief kunt beïnvloeden

Spreker: Marcel Bos
Mogelijk gemaakt door: Nationale Waarborg & Hypotheek Business Club