Dennis Hollander
Product owner en zelfstandig financieel adviseur Topicus

Biografie

Sinds 2003 is Dennis actief in de financiële dienstverlening en heeft hij zich ontwikkeld in meerdere disciplines. In 2016 start hij als Product Owner bij Topicus om met zijn kennis het adviessoftwarepakket Findesk verder uit te bereiden en in de markt te zetten. Samen met zijn team zorgt hij voor de dagelijkse operatie van Findesk en de doorontwikkeling van het product.

Daarnaast is Dennis actief als zelfstandig financieel adviseur waarbij zijn focus ligt op de complexere hypotheekvraagstukken van consumenten. De ervaringen die worden opgedaan in deze praktijkvoorbeelden worden meegenomen en doorvertaald in de ontwikkeling van Findesk Adviessoftware. Op deze manier streven we er bij Findesk naar om de software optimaal aan te laten sluiten bij de dagelijkse werkzaamheden van de financieel adviseur.

De maatwerkhypotheek in combinatie met PSD2  

Hypotheek adviseurs worstelen met maatwerk, er wordt te weinig gekeken naar een gezonde financiële woontoekomst en te veel gefocust op alleen inkomsten. Waarom moeten mensen aflossen als de waarde van de woning en de resterende hypotheek in een tamelijk risicoloze verhouding staan?  En waarom is het maatwerk daarop zo beperkt? De woningmarkt zit op slot. Met name starters en senioren hebben hier last van. Er zijn geen alternatieven. Huren is vaak duurder dan kopen. En hoe zit het met het pensioen? Als je nu al je geld in stenen stopt kun je minder goed voorbereiden op een tegenvallend pensioen. Graag bespreken we tijdens deze masterclass de mogelijkheden in combinatie met PSD2.