Babette Porcelijn
Rabobank Obvion en Vista

Biografie

Babette Porcelijn MSc. heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft (2001). Daar heeft zij kennis van industriële processen en ketenanalyse opgedaan. Babette startte in 2011 haar eigen ontwerpstudio en ze is initiatiefnemer van Think Big Act Now. In 2016 verscheen haar eerste boek ‘De verborgen impact’. Daarvan zijn er inmiddels meer dan 14.000 van verkocht. Het is boek is ook uitgegeven in Frankrijk.

Babette werkt momenteel aan haar volgende boek. Ze geeft daarnaast regelmatig lezingen en trainingen, en verzorgt adviestrajecten aan organisaties met een verduurzamingsopgave.

De verborgen impact – Think Big Act Now

Babette Porcelijn, schrijver van het boek De verborgen impact, legt blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid bloot. Ze laat zien waarom het nodig is om te verduurzamen, dat het écht verschil maakt wat u

doet en hoe u het meest effectief aan de slag kunt gaan. Door middel van de Impact top 10 en praktische tips weet u hoe u uw persoonlijke impact kunt verkleinen en wordt u geïnspireerd om zelfs eco-positief te worden, door meer bij te dragen dan u schaadt!

Deze workshop wordt u aangeboden door Rabobank, Obvion Hypotheken en Vista Hypotheken.